Indkøbskurv 0

Klatresko damer

Klatresko skal kunne give dig fodfæste, sikkerhed og komfort til dine fødder. Eventyrsport forhandler klatresko, der hjælper dig godt på vej til tops. Eventyrsport forhandler et bredt udvalg af klatresko som for eksempel klatreskoene fra La Futura uden stivhed, kant og med tynd membran, der giver dine fødder en øget føling med klipper og sten. Derudover forhandles selvfølgelig også klassiske klatresko med kant og stiv membran til dem, der foretrækker klatresko af den mere klassiske slags.

Pris
Mærke
Farve
Vis outlet
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Innovative klatresko med tæt føling

Klatresko uden stivhed og kant for en bedre komfort. Klatreskoene uden kant fra eksempelvis La Futura er en af de mest innovative klatresko på markedet. Klatreskoene er designede på særlig vis og med øje for, at du får præcis føling med sten og klipper. Filosofien er at tæt berøring med naturen skaber en mere præcis og intuitiv form for klatring. Skoene fra La Futura har en naturlig nedadbøjet form, der bliver bibeholdt i hele skoens levetid. Derudover er skoen asymmetrisk og har en tæt pasform, der gør, at du bliver i stand til at klatre på innovativ vis i flere sæsoner frem.

 

Klassiske klatresko

Eventyrsport forhandler også helt klassiske og simple klatresko som for eksempel klatreskoene fra Haglöfs. Klatreskoene fra Haglöfs har en simpel ørkenstøvleform med en klæbrig gummisål, når den bliver varmet op. Derudover har skoen en tynd mellemsål, der sikrer, at du stadig har god berøring dine omgivelser. Til sidst skal det også nævnes, at mange af de klasiske klatresko også har en gore-tex beskyttelse, der giver dig isolation såvel som komfort på længere sigt. Derudover er de klassiske klatresko også ekstremt praktiske i den forstand, at de både kan bruges til klatring og vandring efterfølgende.

Uanset om du søger innovative nedadbøjede klatresko, eller er på udkig efter klassiske klatresko, der kan bruges til klatring og natur, kan du være sikker på at finde noget i Eventyrsports store udvalg af klatresko til damer.