Indkøbskurv 0

Hverdagssko damer

Hverdagssko skal gerne være all-around, behagelige og komfortable at have på. Om de så skal have hovedvægten på udseende eller funktionalitet er en smagssag. Kvalitet får du i hvert fald under alle omstændigheder.

Pris
Mærke
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Funktionelle, flotte og komfortable hverdagssko til damer


Eventyrsport forhandler hverdagssko i mange typer. Nogle af dem er med hovedvægten på design og mode, mens andre ligger meget tæt op ad vandresko og sagtens kan bruges til lange traveture og let trekking. Under alle omstændigheder finder du hverdagssko i høj kvalitet på Eventyrsports skohylder, og hvilken type, du så vælger, kommer selvfølgelig an på dit behov og din smag.

 

Lette vandresko til damer

Har du brug for meget støtte i løbet af dagen, og færdes du ofte ude i naturen på arbejdet eller på vej hjem, er et par vandreskolignende hverdagssko nok at foretrække. Der er tale om robuste sko med kraftige og støttende såler, og de er i sagens natur velegnede til de fleste af de underlag, man vil støde på i løbet af en hverdag.

 

Membran

Om du vil vægte åndbarhed og ventilation frem for vandtæthed kommer selvfølgelig an på dit behov og i høj grad på årstiden. Er der membran, f.eks. Gore-Tex® eller KEEN.DRY i dine sko, er de vandtætte og varme. Skal du til troperne på dit næste eventyr er det nok ikke lige det, du skal satse på, men i stedet sko med masser af ventilation.

 

Lugtgener

Til sidst kan nævnes at mange af hverdagsskoene er antibakterielt behandlet, hvilket betyder, at du vil kunne bære dem i lang tid uden at blive forstyrret af lugtgener. Det er en fordel, idet vores hverdage ofte kan være længere og mere krævende for vores fødder, end vi går og tror.

 

Smarte hverdagssko til damer fra de bedste mærker

På hylderne hos Eventyrsport finder du hverdagssko til damer fra Haglöfs, Keen, Merrell, Salomon og ECCO

 

Se også:

Vandresko til damer

Hverdagsstøvler til damer

Sandaler til damer

Sokker til damer

Imprægnering