Flyverdragter

Her finder du smarte flyverdragter til friske piger og drenge. Vi har et kæmpe udvalg fra førende mærker, og der er alt fra de meget tekniske til dem, der dækker et mindre behov,

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Flyverdragter til børn: Flotte farver og god kvalitet til både piger og drenge

  Skal børnene med på tur, fjolle med sne i børnehaven eller måske bare ud at lege i haven?

  Hvor end ungernes eventyr bringer dem hen, skal de selvfølgelig klædes ordentligt på, og her er en flyverdragt i høj kvalitet et suverænt valg.

  Hos Eventyrsport fører vi et godt udvalg af flyverdragter til børn, og der er både flyverdragter til de små og store. Flyverdragterne kommer bl.a. fra anerkendte mærker som Didriksons, Isbjörn og Reima.

  Børnenes favorit til udendørsleg

  Når børnene begiver sig ud på eventyr i haven, daginstitutionen, skoven eller på skiferien, er flyverdragten et fremragende valg.

  Flyverdragter er hurtige at trække på og nemme at bevæge sig i, ligesom der ikke er nogen samlinger, hvor regn, sne og sjap kan slippe ind.

  Børnene bruger ofte mange timer udendørs, og der slides på overtøjet med leg i al slags vejr og med et væld af aktiviteter lige fra rutschebaneture til mudderkagebagning.

  Det stiller selvfølgelig store krav til tøjet. Hos Eventyrsport forhandler vi flyverdragter, hvor kvalitet, funktionalitet – f.eks. vandtæthed, åndbarhed og slidstyrke – har højeste prioritet.

  Flyverdragtens design er dog ikke uvæsentligt, og i vores udvalg finder du derfor flere forskellige modeller og farver, så det er til at finde den helt rette flyverdragt til både drenge og piger.

  Sikkert for dit barn og for miljøet

  Hos Eventyrsport fører vi kun flyverdragter, som overholder høje krav til dragtens udformning, og i vores sortiment finder du også flere testvindere.

  Det kan være fristende at købe en flyverdragt i udlandet, men du kan ikke altid være sikker på, at produktet lever op til de høje danske krav og anbefalinger, der stilles til flyverdragtens udformning.

  Der er f.eks. helt specifikke regler for snores og bånds længder, ligesom der også er krav til knuderne på disse. 

  Flyverdragterne i vores udvalg kommer fra mærker, som har en ansvarlig fremstillingsproces, hvor der tages hensyn til både mennesker og miljø. Blandt andet finder du dragter, som er Bluesign®-certificerede.

  Bluesign®-systemet sikrer den højeste grad af forbrugersikkerhed, minimal påvirkning af mennesker og miljø og en ansvarlig udnyttelse af ressourcer. Der er bl.a. fokus på at eliminere skadelige stoffer i tøjet allerede fra første del af fremstillingsprocessen.

  Læs mere om Bluesign® her og her.

  Tilbud og udsalg på flyverdragter

  En billig flyverdragt er desværre ikke altid en god flyverdragt. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, og hos Eventyrsport går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores udvalg.

  Du kan dog løbende finde gode tilbud på flyverdragter til børn ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her.

  Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også altid være blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud, bl.a. på børnetøj. Læs mere om alle fordelene ved kundeklubben her

   

  Se også:

  Termotøj til børn

  Børnejakker

  Bukser til børn

  Regntøj til børn

  Børnehuer og -halsedisser

  Handsker og luffer

  Flyverdragter fra Didriksons: Extend Size-teknologi