Vinterstøvler Black Friday

Er du på udkig efter vinterstøvler, så tag et kig på siden her, når vi den 22. november - 29. november 2020 har vinterstøvler på Black Friday-tilbud. – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november.Du finder vinterstøvler til herrer, damer og børn.

Find de rette vinterstøvler til Black Friday

Når kalenderen skriver 22. november - 29. november 2020 retter vi blikket stift mod helt sorte priser, når vi byder på Black Week, bl.a. med suveræne tilbud på vinterstøvler.

Vores vinterstøvler kommer fra en række kvalitetsmærker, og vi har bl.a. vinterstøvler med vandtæt membran, så du slipper for våde tæer i efterårs- og vintervejret.

Se alle vores vinterstøvler til Black Friday-priser her og gør en ekstra god handel hele ugen d. 22. november - 29. november 2020


Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart. 

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Vi skærer i prisen, ikke i kvaliteten 

Sørg for at fødderne har det behageligt og tørt hele vinteren igennem med et par ordentlige vinterstøvler. Vi giver fede Black Friday-tilbud på vores vinterstøvler til voksne og børn, og på trods af de små priser er der selvfølgelig tale om høj kvalitet.

Vi har vinterstøvler med kraftige såler, god svangstøtte og vandtætte membraner, f.eks. Gore-Tex®.