Vandrestøvler Black Friday

Vi har vandrestøvler til alle slags ture, så du kan finde dit næste par vandrestøvler her, når vi holder Black Weekend med vilde Black Friday priser fra d. 22. november - 29. november 2020 – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november.

Masser af forskellige vandrestøvler på Black Friday-tilbud

Supplér din sko garderobe med et par vandrestøvler. Så har du kvalitetsfodtøj til både vinterbrug og turbrug. Fra d. 22. november - 29. november 2020 kan du endda finde dine næste vandrestøvler til gode Black Friday priser her.

Vi har vandrestøvler fra mange forskellige producenter, og derfor er der også mange forskellige pasforme. Så du kan også finde et par, som passer dig og dine behov perfekt.

De ekstra gode priser er også værd at udnytte, hvis det er første gang, du skal have et par vandrestøvler. Så er du sikker på at få en rigtig god pris på noget ordentligt fodtøj til din første tur.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.