Støvler Black Friday

Den 22. november - 29. november 2020 byder vi på vilde Black Friday-tilbud på støvler til hele familien, og der er støvler til hverdag, vandring og kolde vintermåneder.  – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november.

Black Friday-tilbud på støvler til hverdag og outdoor

Mangler du støvlerne til årets kolde måneder eller måske et par vandrestøvler til minderige dage på støvede vandrestier rundt om i verden? Hvorfor så ikke købe dine støvler til Black Week, hvor vores priser går helt i sort?

Vi har støvler til hverdag og friluftsliv, og der er naturligvis både støvler til damer, herrer og børn.

Se alle vores støvler på Black Friday-tilbud her.


Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday- Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Fod på støvlerne og priserne 

Efteråret er over os, og snart går vi ind i vinteren. Det er med andre ord sæson for støvler, og derfor finder du til Black Friday støvler til ekstra skarpe priser. Normalt holdes Black Friday kun én enkelt dag, men vi giver Black Friday-priser på støvler hele weekenden den 22. november - 29. november 2020.

Vi har støvler fra en lang række kvalitetsmærker, og der er mange forskellige flotte og holdbare modeller at vælge imellem.