Skitøj Black Friday

Vi har skitøjet til både alpin og langrend, og 22. november - 29. november 2020 finder du skitøj til fremragende Black Friday-priser, der får dig helt på toppen. – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november

Ski’gode Black Friday-tilbud på skitøj

Få opgraderet garderoben, så du er helt klar til kommende skiture!

Hos Eventyrsport har vi fra 22. november - 29. november 2020  skitøj på Black Friday-tilbud, og der er nok at vælge imellem, bl.a. skijakker, skibukser og skihandsker fra mærker som Icebreaker, Haglöfs, Salomon og Peak Performance.

Se alt skitøj på Black Friday-tilbud lige her.


Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Bliv klar til pisterne 

Uanset om du skal drøne ned ad pister på alpinskiene, eller om du sætter ud på langrendsture, så har vi skitøjet. Hvis du allerede har stået på ski før, så ved du formentlig nøjagtig, hvad du går efter, og så er det bare med at tjekke den gode Black Friday-pris på skitøjet 22. november - 29. november 2020 

De ekstra gode priser er også værd at udnytte, hvis det er første gang, du skal have ski under fødderne. Så er du sikker på at få en rigtig god pris på noget ordentligt skitøj, som kan holde mange år for dig eller gives videre, hvis ski viser sig ikke lige at være din sport.