Salomon Black Friday

Bliv klædt godt på og find vores suveræne Black Friday-tilbud på Salomon d. 22. november - 29. november 2020 – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november. Vi har tøj og fodtøj fra det anerkendte mærke til hele familien.

Køb tøj og sko fra Salomon til Black Friday

Er du på udkig efter beklædning og fodtøj fra anerkendte Salomon? Den 22. november - 29. november 2020 er der ekstra gode priser, når vi har Black Friday-tilbud på Salomon.

Find Salomon til Black Friday-priser lige her.

Kvalitet til bjergtagende priser 

De franske alper er ikke blot smukke; det var også her, at Salomon blev grundlagt i 1947 og lige siden har skabt tøj født ud af en stor passion for outdoor-livet.

Fra i begyndelsen udelukkende at lave skiprodukter, har Salomon i dag udviklet sig til at være et af de helt store mærker, når det kommer til tøj og fodtøj til et aktivt liv.

Hos Eventyrsport har vi bl.a. jakker, sko og skitøj fra det franske mærker, så der er nok at vælge imellem, også når vi har Salomon på Black Friday-tilbud.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.