Peak Performance Black Friday

Tjek her vores gode udvalg af Peak Performance på Black Friday-tilbud i dagene 22. november - 29. november 2020. Der er både smart hverdagstøj og tøj til outdoor, f.eks. ski.

Smart og praktisk tøj fra Peak Performance til Black Friday

Bliv klædt godt på, når vi d. 22. november - 29. november 2020 har supergode Black Friday-tilbud på Peak Performance, som bl.a. står bag lækkert og funktionelt skitøj, jakker og hættetrøjer.

Se alt Peak Performance til Black Friday-priser lige her.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

De lave priser peaker  

Peak Performance blev grundlagt i Åre i 1986, men det svenske mærke nåede hurtigt ud over de svenske grænser på grund af deres kvalitetstøj med et enkelt og smart design.

Peak Performance er måske særligt kendt for deres skitøj, og mærket er da også skabt af skiløbere og skientusiaster. Hvis du selv er på udkig efter nyt skitøj, kan det være, du skal benytte dig af Black Friday-tilbuddene på Peak Performance – men du kan selvfølgelig også finde en masse andet godt tøj, selvom du ikke skal på ski.