Osprey Black Friday

Gør en vild handel på Osprey til Black Friday hos Eventyrsport fra
22. november til 29. november 2020 – og hold øje med vores tyvstartstilbud allerede fra 1. november. Vi har bl.a. rygsække, tasker og rullekufferter fra Osprey.

Kun god bagage: Osprey til Black Friday-priser

Er du på udkig efter en rygsæk eller taske i høj kvalitet til en helt sort pris? Den 22. november til 29. november 2020 byder vi hos Eventyrsport på Black Friday-priser på Osprey, så du kan gøre en ekstra god handel på bagage fra et af de førende mærker inden for rygsække og tasker.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

 

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday- Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Høj kvalitet til lave priser

I 1974 åbnede den allerførste Osprey-butik, og lige siden har det amerikanske mærke stået bag rygsække og tasker, som udmærker sig ved stor funktionalitet og topkvalitet. Hos Eventyrsport giver vi dig chancen for at købe Osprey til vilde Black Friday-priser. Det sker, når vi d. 22. november til 29. november 2020 holder ikke bare Black Friday, men Black Weekend med fantastiske priser på bl.a. Osprey.

Find alt Osprey på Black Friday-tilbud her eller gå direkte efter lige den type bagage fra Osprey, du leder efter:

 

Black Friday på Ospreys små rygsække 

Black Friday på Ospreys store rygsække 

Black Friday på Ospreys rulletasker 

Black Friday på Ospreys skuldertasker 

Black Friday på Ospreys barnebærestole 

Black Friday på Ospreys tilbehør