Jakke Black Friday

Find her vores rigtig gode Black Friday-tilbud på jakker fra 22. november - 29. november 2020 – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november. Vi har jakker til hele familien og til både kolde og varme dage.

Supergode Black Friday-tilbud på jakker

Mangler du en god jakke til vinteren eller drømmer du om at finde næste års sommerjakke til en ekstra god pris?

Den 22. november 2020 giver vi Black Friday-tilbud på jakker, og der er kvalitetsjakker til både herrer, damer og børn.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

På med jakken!

I vores sortiment af jakker har vi modeller fra mange stærke mærker, f.eks. Fjällräven, Haglöfs, Peak Performance og Helly Hansen, og der er både tykke og tynde jakker, ligesom vi også har regnjakker.

Der er altså rig mulighed for at finde den helt rette jakke på Black Friday-tilbud, så tag et kig her, hvor du finder alle vores Black Friday-priser på jakkerne.