Icebreaker Black Friday

Her ser du vores udvalg af Icebreaker på Black Friday-tilbud fra d. 22. november - 29. november 2020 – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november. Spar penge på lækkert tøj i merinould til små og store eventyr.

Icebreaker til Black Friday-priser

Skal du bruge undertøj og andre merinould produkter fra Icebreaker til julegaver? Så er der god mulighed for at finde en dem til en fremragende pris, når vi i dagene fra d. 22. november - 29. november 2020 byder på Icebreaker til Black Friday-priser.

Lækkert merinould, lækre priser

Vi har masser af forskellige typer af tøj fra Icebreaker. Alt sammen med merinould i. I vores udvalg til Black Friday priser finder du både undertøj, mellemlag og yderbeklædning.

Merinould er det bedste materiale til brug om vinteren. Med en neturlig temperaturregulering fra merinouldlag, er det altid komfortabelt at opholde sig udendørs i længere tid.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.