Helly Hansen Black Friday

Se her vores Helly Hansen på Black Friday-tilbud 22. november - 29. november 2020 – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november. Vi har Helly Hansen til hele familien, og du kan blive klædt på fra top til tå.

Gør et kup med Black Friday-tilbud på Helly Hansen

Undertøj, jakker, gummistøvler, fleece og meget mere: Helly Hansen klæder dig godt på til alle årstider, og den 22. november - 29. november 2020  kan du blive klædt på for endnu færre penge end ellers, når vi har Helly Hansen til Black Friday-priser.

Du kan se alle Black Friday-tilbud på Helly Hansen her.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Vi giver priserne et dyk

Det norske mærke har eksisteret siden 1870’erne, hvor Kaptajn Helly J. Hansen og hans kone begyndte at lave vandtæt overtøj.

Siden er Helly Hansen blevet et af de store mærker inden for outdoor, bl.a. inden for skisport, og der er nu et væld af gode produkter at vælge imellem – og det er der naturligvis også til Black Friday, selvom priserne dykker.