Gummistøvler Black Friday

Træd bare ud i regnen. Du finder her vores gode udvalg af gummistøvler på Black Friday-tilbud d. 22. november - 29. november 2020, og der er komfortable gummistøvler til både voksne og børn.

Pyt med regnen: Gummistøvler på Black Friday-tilbud

Hold fødderne tørre med et par gode gummistøvler!

Fra d. 22. november - 29. november 2020 har vi skarpe Black Friday-priser på gummistøvler, og der vil helt sikkert være noget for både familiens mindste og ældste.

Det regner med lave priser

Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af solide gummistøvler til de regnfulde dage.

Vi har gummistøvler til såvel voksne som børn, og mange af vores gummistøvler er lavet i naturgummi, og så har de god støtte til fødderne. Der er korte og lange modeller, og vi har både gummistøvler med og uden for.

Der skulle altså være god mulighed for at finde det helt rette par, når vi har gummistøvler til Black Friday-tilbud.

Se Black Friday-priserne på gummistøvler her. 

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.