Flyverdragt Black Friday

Klæd børnene godt på med en flyverdragt. 22. november - 29. november 2020 fås vores kvalitetsflyverdragter på Black Friday-tilbud, og vi har selvfølgelig dragter til både piger og drenge.

Varme flyverdragter til skarpe Black Friday-priser

Skal børnene have en ny flyverdragt, så de er klar til sjove timer i sneen, på legepladsen eller i børnehaven?

Tag et kig i vores udvalg af flyverdragter på Black Friday-tilbud, når vi lader priserne gå i sort 22. november - 29. november 2020

Se alle vores Black Friday-tilbud på flyverdragter lige her.

Vindende priser på kvalitetsflyverdragter 

Flyverdragter er et rigtig godt valg til ungerne, for børnene kan nemt selv få dragten på, der er god bevægelighed i den, og så er der ikke nogen samlinger, hvor vand og sne kan trænge ind.

Hos Eventyrsport har vi flyverdragter af høj kvalitet, hvor der er fokus på bl.a. stor vandtæthed og slidstyrke, og vores flyverdragter lever naturligvis op til nationale og internationale krav om sikkerhed.

Selvom vi sætter priserne ned på flyverdragter med Black Friday-tilbud, så går vi altså ikke på kompromis med kvaliteten, og sådan bliver det ved at være.


Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!

Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday - Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.