Didriksons Black Friday

Den 22. november til 29. november 2020 fås alt vores Didriksons på Black Friday-tilbud. Vi har Didriksons til hele familien og til al slags vejr. – og hold øje med vores tyvstart allerede fra 1. november.

Klar til al slags vejr med skarpe Black Friday-tilbud på Didriksons

Om det regner, sner, blæser eller solen skinner – Didriksons laver tøjet til det hele, og til Black Friday og Black Week d. 22. november 2020 kan du finde Didriksons til fremragende Black Friday-priser. Vi har Didriksons til både børn og voksne, så hele familien kan blive klædt ordentligt på.

Tyvstart Black Friday med os: En Black Friday med plads til alle!
Vi kan ikke holde Black Friday, som vi plejer. Vi ville være for mange for tæt sammen. Derfor tyvstarter vi med masser af nye Black Friday tilbud hver uge op til selve Black Friday. Det kalder vi Black Week Tyvstart.

Du kan tyvstarte på de gode tilbyd allerede fra 1. november og helt indtil Black Friday- Både online og i vores butikker. Vi udvider vores prisgaranti, så du i hele november kan få prismatchet dine køb og kan være sikker på, du har fået den allerbedste pris på dit nye yndlingsudstyr.

Find fordelagtige priser på Didriksons

Lige siden 1913 har Didriksons lavet overtøj, der kan holde til al slags vejr. Blandt andet er svenskerne bag det erfarne mærke særligt kendt for deres Didriksons-flyverdragter og deres regntøj.

Den 22. november til 29. december 2019 kan du supplere garderoben med det gode tøj, når vi holder Black Friday, ja faktisk Black Week, på bl.a. Didriksons og giver ekstra gode priser på alt fra mærket med årelange traditioner for godt håndværk.

Se alle vores Black Friday-tilbud på Didriksons her eller vælg fra en af disse udvalgte kategorier:

 

Black Friday på Didriksons-jakker 

Black Friday på Didriksons-fleece 

Black Friday på Didriksons-regntøj 

Black Friday på Didriksons-flyverdragter