Tasker

159 Varer

Her finder du vores store udvalg af tasker til damer, herrer og børn. Vi har tasker til rejse, arbejde, skole og fritid, og der er mange praktiske og smarte designs at vælge imellem.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Tasker til ethvert formål

Tasker er enormt praktiske, fordi de giver dig muligheden for at have næsten hvad som helst med dig, når du er udenfor dit hjem. Du kan have behov for en taske i rigtig mange forskellige situationer, og derfor finder der også mange forskellige tasker, så der er en type taske, der passer til alle slags formål.

Her på siden finder du både store og små tasker, tasker til damer og herrer, outdoortasker og meget, meget andet. Vores tasker kommer fra mærker som Fjällräven, Sea to Summit og Osprey, men vi har også mange andre i udvalget. Kort sagt finder du alle tasker til enhver smag, så du kan finde lige præcis det, du leder efter.

Find ud af, hvilken taske du har brug for

Da der findes så mange forskellige typer tasker, kan det måske være svært at danne sig et overblik over, hvilken type taske du egentlig leder efter. Herunder kan du blive klogere på, hvilke kategorier af tasker, vi har i vores udvalg, og hvad du kan bruge dem til.

Duffelbags og sportstasker

En duffelbag er en aflang, stor, blød taske, der har håndtag og kan lukkes i toppen. Mange duffelbags har også stropper, så du kan bruge tasken som en rygsæk og dermed have hænderne fri. En duffelbag minder på mange måder om en sportstaske, og derfor bruges den også ofte som netop dette.

Generelt kan duffelbags og sportstasker bruges til langt det meste, både som fitnesstaske hvis du bare skal en tur ned og træne, eller som rejsetaske hvis du skal ud og rejse i længere tid. De findes i rigtig mange forskellige størrelser og er typisk også slidstærke, så de kan holde til lidt af hvert.

Skuldertasker

En skuldertaske er en mindre taske, der kan hænges over skulderen med en rem. Selvom skuldertasker oftest forbindes med at være en dametaske, så findes der også masser af skuldertasker til herrer, der er designet så de passer til mange forskellige typer personer og formål.

En skuldertaske kan være praktisk at have i mange situationer, for eksempel når du er ude at handle, når du skal holde styr på madvarerne på en outdoortur, når du skal have nogle småting med dig eller meget andet.

Vores skuldertasker er i god kvalitet og fra kendte mærker som for eksempel Fjällräven. Og så har vi mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag.

Rulletasker og trolleys

Skal du rejse langt, kan en rulletaske eller en trolley være den rette løsning for dig. Denne type tasker egner sig rigtig godt til rejser med fly, fordi tasken har hjul, så den kan rulles på asfalt eller fliser, imens din ryg får et velfortjent hvil, og samtidig er den nem at manøvrere med i situationer, hvor der er mange mennesker samlet ét sted.

I kategorien trolley og rulletasker finder du flere forskellige størrelser, så du kan vælge tasken alt efter hvor meget plads du har brug for.

Skoletasker og computertasker

Skoletasker er selvfølgelig de helt klassiske tasker til brug, når enten du eller dine børn skal i skole. Disse tasker er rummelige og sidder godt på ryggen, så du kan have alle dine ting med dig, samtidig med, at du passer godt på din ryg.

Computertasker er også ideelle til arbejde eller studie, da der er plads til både computer, frokost, og hvad du ellers har brug for i løbet af dagen. Samtidig sørger tasken for, at der bliver passet godt på din computer, når du er på farten, så den ikke får unødvendige slag eller stød og derved kan gå i stykker.

Cykeltasker

Skal du en tur ud i det blå på den gode gamle tohjulede, så har du helt sikkert også brug for en taske eller to, hvor du kan opbevare både tøj, mad og andet grej, samt ekstra slanger, pumpe, lygter og hvad du ellers har behov for, for at kunne have cyklen med dig uden ubehagelige oplevelser undervejs.

Vi har et stort udvalg af cykeltasker i smarte designs, der kan opbevare alle dine ejendele på cykelturen og samtidig beskytte dem mod vind og vejr.

Toilettasker og bæltetasker

Toilettasker er små tasker, hvor du har opbevaringsplads til de allermest nødvendige ting til personlig pleje. En toilettaske er smart, fordi du samler alle dine toiletsager i én taske, så du let kan tage den ud af vandrerygsækken eller duffelbaggen og ikke skal lede efter småting helt nede i bunden eller tage alting ud for at finde tandbørsten.

En bæltetaske er også en lille taske, som du let kan have om livet, hvor der er plads til de allervigtigste ting, for eksempel pung, pas, mobil og lignende. Vores bæltetasker er alle fra Fjällräven og er i smarte designs, så der er noget for enhver smag.

Regnslag og vandtæt opbevaring

I Danmark såvel som andre lande er det aldrig helt nemt at forudsige vejret, og selvom vores vejrudsigter er blevet langt mere præcise med årene, så kan du stadig blive overrasket af en lille byge eller et kraftigere regnvejr. Derfor er det en god idé at være forberedt på lidt af hvert.

I vores udvalg finder du både regnslag og tilbehør til dine tasker, så du kan beskytte både taske og indhold mod vand fra oven. Vi har også vandtæt opbevaring, som giver dig mulighed for at pakke dine sager ned i dry bags, og dermed både beskytte dine ejendele mod vand og samtidig pakke dem i system, så det er nemt at finde lige præcis det, du leder efter.