Tasker

Her finder du vores udvalg af tasker, både store og små duffels, pølsetasker, sportstasker, skuldertasker, computertasker, rejsesikre dametasker, toilettasker, rejsetasker og lidt forskelligt tilbehør.

per side
Sorter stigende

Tasker til lidt af hvert

Hos Eventyrsport finder du tasker til mange formål. Hvis du leder efter noget til at bære på ryggen, skal du kigge under Rygsække. Vi har kæmpestore duffels til ekspedition eller transport af ting med stor volumen og forholdsvis lav vægt, skuldertasker til hverdagen, smarte rejsesikre skuldertasker, toilettasker og masser af vandtæt emballage til stort og småt. Vi har desuden praktisk og smart tilbehør som pakposer- og remme samt låse.

 

Rejsetasker

Vi har alt fra den lille rejsetaske til den store rummelige. Rejsetasker i godt kvalitet, gør turen sjovere og vi har dem i mange størrelser og farver. 

Duffles

Duffel, duffle, sportstaske, pølsetaske - kært barn har mange navne - og vi har mange modeller fra især Haglöfs og The North Face. De fås i størrelser fra ca. 25 til over 100 liter og kan transportere alt, hvad du overhovedet kan finde på at putte i dem. I de helt store er det smartes med duntøj, soveposer og lignende, som fylder en del uden at veje, ellers bliver de umulige at bære. I denne kategori dominerer Haglöfs og The North Face, men du finder også Fjällräven, Nordisk og Active Leisure.

 

Skuldertasker

Skuldertasker til hverdagens gøremål, ofte med plads til computer og tilbehør. Modellerne fra Travelsafe er indrettet til rejsebrug og spækket med en masse smarte detaljer, der gør det sikrere at gå med værdigenstande i dem; stålwire i remmen, skjult metalgitter, sikrede lynlåse og lignende. Haglöfs, Pacsafe, Osprey m.fl.

 

Trolley/rulletasker

Her er der som udgangspunkt hjul på, men der kan også være tasker, der desuden kan bæres på ryggen. Osprey, The North Face, LittleLife m.fl.

 

Skoletasker

Produkterne her er de modeller af små rygsække, som fint kan bruges til hverdag på arbejde eller i skole. Vaude, Haglöfs, Deuter, Fjällräven.

 

Computertasker

Det siger næsten sig selv - her er lomme til en computer. Om den så skal på ryggen eller over skulderen er op til dig. Osprey og Haglöfs.

 

Cykeltasker

Lad cyklen bære din bagage i stedet for ryggen, hvis du cykler til hverdag. Vælg en af de mere city-agtige modeller, hvis du skal kombinere med bus eller tog. Skal du på cykelferie eller -eventyr, er cykeltasker under ingen omstændigheder til at undvære. Eventyrsports cykeltaskesortiment kommer hovedsagelig fra Vaude.

 

Toilettasker

Eventyrsports toilettasker er både smarte, robuste og funktionelle. De fleste af dem har en form for ophængningsmulighed, og de fås i meget forskellige størrelser og mange farver. Deuter, Vaude, Haglöfs, The North Face.

 

Bæltetasker

Bæltetasker er smarte, når man bare skal have en lille smule med, eller hvis man f.eks. skal ud at løbe og lige skal have nøgler, telefon og en enkelt energibar med. Der findes også modeller, hvor man kan have et par flasker vand med.

 

Tilbehør

Regnovertræk til skoletasken, låse til rejsetasken og andre smarte småting har vi naturligvis også.

 

Vandtæt opbevaring

Vandtætte poser og sække til tøj og udstyr, telefoner, iPads, kameraer og andre eletroniske dimser - smart og uundværligt til friluftsliv. Exped, Haglöfs, Aquapac m.fl.