Take Care-labelen fra Haglöfs

Inspiration til eventyr
< Forrige artikel Næste artikel >
Take Care-labelen fra Haglöfs
Inspiration
19 July 2018

Take Care-labelen fra Haglöfs

Hos Eventyrsport synes vi, det er berigende, magisk og mindeværdigt at begive sig ud i naturen, og derfor skal vi alle sammen hele tiden blive bedre til at passe på den. Sådan har de det også hos Haglöfs, som løbende arbejder for at blive mere bæredygtige. Læs her om deres eget Take Care-mærkat.

 

Haglöfs sætter stort fokus på bæredygtighed i alt, hvad de laver. De sørger for mere miljøvenlige produkter, ordentlige arbejdsvilkår på fabrikker, et mere bæredygtigt udvalg samt et mere bæredygtigt forbrug af materialer, kemikalier og friskt vand. 

Med deres Take Care: Sustainable Choice-mærkat viser de vej til deres mest bæredygtige produkter. Her er der f.eks. tale om produkter lavet i økologisk bomuld, i genanvendte materialer eller produkter, hvor læderet kommer fra et såkaldt Leather Working Group-certificeret garveri.

Garverier med denne certificering har en vand- og energibesparende produktion og kontrolleret brug af skadelige kemikalier.

 

Take Care: Sustainable Choice gives også til produkter, som er bluesign®-certificerede.

bluesign® er navnet på den mest strikse miljøstandard på markedet. bluesign® hjælper outdoorbrands med at overvåge hele produktionsprocessen, lige fra udvindingen af råmaterialer og frem til det færdige produkt, som ender på hylderne.

Du kan læse mere om bluesign® i dette blogindlæg.

 

73% af tøjet i sæsonen forår/sommer 2018 har Take Care-mærkningen.

 

Her finder du bluesign®-certificerede produkter fra Haglöfs.

Du kan også se hele vores Haglöfs-sortiment på mærkesiden.

Inspiration
Posted: July 19, 2018
Forfatter: Eventyrsport Blogger