Sustainable Choice - Labelen fra Haglöfs

< Forrige artikel Næste artikel >
Sustainable Choice - Labelen fra Haglöfs
Inspiration
05 January 2019

Sustainable Choice - Labelen fra Haglöfs

Hos Eventyrsport synes vi, det er berigende, magisk og mindeværdigt at begive sig ud i naturen, og derfor skal vi alle sammen hele tiden blive bedre til at passe på den. Sådan har de det også hos Haglöfs, som løbende arbejder for at blive mere bæredygtige. Læs her om deres eget Sustainable Choice-mærkat.
 

Haglöfs sætter stort fokus på bæredygtighed i alt, hvad de laver. De sørger for mere miljøvenlige produkter, ordentlige arbejdsvilkår på fabrikker, et mere bæredygtigt udvalg samt et mere bæredygtigt forbrug af materialer, kemikalier og friskt vand.


Med Sustainable Choice-mærkat viser de vej til deres mest bæredygtige produkter. Her er der f.eks. tale om produkter lavet i økologisk bomuld, i genanvendte materialer eller produkter, hvor læderet kommer fra et såkaldt Leather Working Group-certificeret garveri.

Garverier med denne certificering har en vand- og energibesparende produktion og kontrolleret brug af skadelige kemikalier.

Bluesign® er navnet på den mest strikse Miljøstandard for tekstilindustrien på markedet. bluesign® hjælper outdoorbrands med at overvåge hele produktionsprocessen, lige fra udvindingen af råmaterialer og frem til det færdige produkt, som ender på hylderne.

Du kan læse mere om bluesign® i  dette blogindlæg.

72% af tøjsamlingen forår/sommer 2019 bærer mærket Sustainable Choice.

 

Her finder du bluesign®-certificerede produkter fra Haglöfs.

Du kan også se hele vores Haglöfs-sortiment på mærkesiden.

Læs om Eventyrsports Careful Choice mærkning her

Inspiration
Posted: January 05, 2019
Forfatter: Eventyrsport Blogger