Pas på dig selv og hinanden - mundbind i Eventyrsport

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
Pas på dig selv og hinanden - mundbind i Eventyrsport
Råd og vejledning
23 August 2020

Pas på dig selv og hinanden - mundbind i Eventyrsport

For mange er det allerede blevet en hverdagsting at tage mundbind på i det offentlige rum. Sundhedsstyrelsen begyndte at anbefale mundbind d. 31. juli 2020, og nu er det et krav, at du har mundbind på, når du skal med offentlig transport. Derfor har vi fået en model, som måske kan hjælpe dig med at nyde hverdagen samtidig med, at du passer på dig selv og dem omkring dig: Buff Filter Mask.

Buff filter maskeBuff Filter Mask

Mundbindet fra Buff er også opbygget i tre lag, hvor du i midten finder et filter, der gør, at mundbindet er godkendt som type I og II- maske. For dig betyder det, at du kan have mundbindet på i op til 24 timer, før du behøver at vaske mundbindet og skifte filteret. Der følger fem filtre med i pakken, og du vil kunne købe ekstra separat.

Modellen her er genbrugelig: Du tager det på, vasker dem, når du kommer hjem og er klar til at hoppe på bussen igen dagen efter. Den proces kan du så gentage. Det er godt for miljøet, og også godt for pengepungen, hvis du skal bruge et mundbind til hverdag.

Mundbindet er let, åndbart og er med sine særlige stropper ideelt til dig, hvis du let bliver generet af elastikker om ørerne. Du kan justere den ene strop, så du er sikker på, at mundbindet sidder behageligt i al den tid, du har det på.
Mundbindet kommer i en voksenudgave og en til børn. De to typer bruger forskellige størrelse filtre, og kan begge købes separat.

Under COVID-19-pandemien samarbejder Buff med Unicef og donerer 2% af virksomhedens overskud fra alle deres produkter til Unicefs arbejde for børn i verdens fattigste lande.
Masken bør vaskes og opbevares efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvilket betyder vask ved minimum 60°C og opbevaring tørt i f.eks. en frysepose.Til sidst vil vi nævne, at Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du så vidt muligt bruger de CE-mærkede engangsmundbind. De er den sikreste og mest testede løsning - især hvis du er i risikogruppe eller har symptomer.

Her kan du se, hvordan Buff anbefaler at man tager mundbindet på: Råd og vejledning
Posted: August 23, 2020
Forfatter: Eventyrsport Blogger