Mød vores Ambassadører

< Forrige artikel Næste artikel >
Mød vores Ambassadører
Råd og vejledning
01 January 2022

Mød vores Ambassadører

I Eventyrsport er vi vilde med naturen og med et aktivt liv derude. Det gælder også løb i alle afskygninger. Så når vi møder nogle at dele glæden med, bliver det hele meget sjovere. Fælles for vores Eventyrsport Ambassadører, er en tilgang til løb, der rummer en lyst til oplevelser. De er lige så vilde med løb, som vi er. De er ansigterne på det vi i Eventyrsport mener løb skal indeholde: glæde og ønsket om et liv i det fri.

Vores ambassadører deltager ofte i Eventyrsport Events. Nogle af dem står på startstregen hver eneste gang, de er ikke til at holde tilbage, mens har deres klare favoritter - deres signaturløb. Men vi kan garantere, at du til hvert af vores events henover året, kan følge vores Ambassadører både før, under og efter løbene. Følg med på Eventyrsport Events Facebook og Instagram for at se med. Eller endnu bedre; deltag selv og mød dem derude. Læs mere om alle Eventyrsport Events her.

  


Team HakkedrengeTeam Hakkedrenge

Trailløb / Ultraløb / AdventureRun

"Team HakkeDrenge består af Flemming, Michael og Jeppe. Vi har vidt forskellige baggrunde, men har mødt hinanden igennem crossfit og fandt hurtigt ud af at vi havde en fælles passion for løb, eventyr og hårde udfordringer. Der hjemme har vi både koner og børn, så det hele skal gå op i en højere enhed, så når vi kommer afsted sammen er det mega fedt. Både i træningen og til forskellige løb. Vi indså hurtigt hvor vanedannende det er at gennemføre sådanne vilde udfordringer - specielt i selskab med sine venner! Vi har samme nysgerrighed og appetit på at presse os selv, på at komme ud og få nogle fede oplevelser. I kan helt sikkert møde os til NAMB og DirtyTrail"

 

 

 

 


Kristine Holm Laursen

Kristine Holm Laursen

Trailløb / Ultraløb

"For mig er løb meget mere end bare et kapløb mod tiden, en jagt på personlig rekorder eller en hobby. Løb er mit “drug” og jeg håber, at jeg kan inspirere andre til at komme ud i naturen, glemme alt om tiden og bare nyde friheden. Jeg glæder mig til mine lange rolige ture i skoven og nyder tiden i mine løbesko (nogle gange mere end andre) og jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden løb. Men hvis jeg sætter et mål, så arbejder jeg benhårdt for at blive den bedste udgave af mig selv. For mig er 2022 helt sikkert SkyTrail og Aarhus100 "

 

 

 

 


Henrik Høj RasmussenHenrik Høj Rasmussen

Trailløb / AdventureRun

"Jeg bor i Silkeborg sammen med min søn på 13. Jeg er det, jeg selv vil kalde en ægte 'amatør' trailløber, der bare nyder at løbe i naturen omkring mig og opleve alle årstiderne, der skifter. Jeg løber hverken for hastighed eller for t sætte nye PR. Det betyder ikke noget for mig. Det er oplevelser jeg samler på og kodeordet er 'Hygge'. Jeg løber gerne en 2-3 gange i om ugen i skoven samt dyrker styrketræning i Fitness ved siden af. Lige nu træner jeg op til NAS - Nordisk AdventureRun Silkeborg, hvor jeg skal løbe med kort og kompas. Vi skal selv medbringe al bagage i rygsæk. Løbet varer 2 dage og distancen er på ca. 50-55km. Det bliver fedt! Og så skal jeg selvfølgelig være med i Salomon ParadiseTrail"

 

 

 

 


Maria Ladegaard-Pedersen

Maria Ladegaard-Pedersen

Trailløb / Fast Hike

"Jeg elsker trailløb. Jeg er også vild med asfaltløb, MTB og med vandring, men i trailløb finder jeg alle kvaliteterne samlet i én og samme sport. Jeg vil gerne dele den løbeglæde med andre. Derfor er jeg glad og stolt af at være Eventyr ambassadør. Der mangler kun én ting - flere piger i sporene. Derfor vil jeg rigtig gøre lidt ekstra for at inspirere flere - især kvinder - til at prøve kræfter med trail. Kom ud og vær med. Jeg glæder mig til at tage jer med på ture. I 2022 skal jeg deltage I Nordisk EventyrHike Sydvestjylland. Det er lige i min baghave."

 

 

 

 


Peter BechPeter Bech

Trailløb / Bjergløb

"Jeg har dyrket udholdenhedssport på allerhøjeste niveau i snart 3 årtier, og hele tiden har jeg stræbt efter at blive bedre. Men bagved alt det elitære om at sætte PR, blive udtaget til landshold og peake til mesterskaber og vinde medaljer, gemmer der sig egentlig bare en livslang passion for at motionere. Ofte længe ad gangen, men også kortvarigt. Sommetider hurtigt, men mestendels langsomt. Gerne op og ned ad bakke, men flade stræk fungerer også. Naturen er klart at foretrække og jeg agter ihvertfald ikke at slå op i banen, før jeg skal slæbes herfra. 2022 står udover diverse DM på Salomon ParadiseTrail, SykTrail og Montanen DirtyTrail."

 

 

 

 


Johnny Dietz Visholm

Johnny Dietz Visholm

Trailløb / Ultraløb

"Jeg har efterhånden rundet de 50 og har løbet marathons gennem de sidste over 20 år. Dertil er kommet adskillige Ultraløb bl.a. Spartathlon i 2019. I 2020 vandt jeg DM i 24-timers løb med 223 km. De sidste 5 år har jeg fundet glæden ved trailløb. Jeg er absolut ikke den hurtigste hare i skoven, men jeg finder en stor glæde i den afveksling turene i naturen giver. I det Nordjyske har jeg selv startet et løbefælles. Det har heldigvis fået flere Nordjydere til at få samme glæde ved trailløb, som jeg selv oplever. Det har også gjort, at flere af løberne i fællesskabet for første gang købt trailsko og pandelampe. Det smitter. Vi ses helt sikkert til Salomon ParadiseTrail og Nordisk EventyrHike i Sydvestjylland."

 

 

 

 


Sanjin Savic

Sanjin Savic

Trailløb / Ultraløb 

"Jeg er et glad barn af 80’erne og bor i Vejle. Jeg opdagede det fantastiske ved løb for cirka 5 år siden, hvor jeg trænede op til mit første halvmaraton i København. Efter et par af disse længere asfaltløb og mange andre kortere løb i bæltet, flyttede jeg løbeskoene ud i skoven. Siden da har løbet primært trailløb lige siden. Jeg har gennemført et par ultraløb også, men finder mest af alt glæden ved bare at løbe ude i skoven sammen med gode venner. Fællesskab og natur. I 2022 skal SkyTrail ha' et skud igen. Det er bare MIT løb"

 

 

 

 


Camilla Lykke

Camilla Lykke

Trailløb / Løb / Triatlon

"I 2019 kørte jeg IRONMAN Lanzarote, hvor jeg vandt min aldersgruppe igen, blev 3. hurtigste over all. I 2020 var planen at gentage Lanzarote succesen og sige ja tak til en VM billet til Hawaii, men så kom Corona. Så jeg brugte min sommer på fede outdoor-eventyr i stedet for. Bl.a. 6 dages telt- og vandretur i Norge med en kammerat, dét var fedt! I 2022 skal jeg ha' mere eventyr og deltager NAMB - Nordisk AventureRun i Mols Bjerge. Det er min egen baghave. Jeg kommer fra Ebeltoft, hvor jeg er personlig træner med udendørs træning og er coach for nogle seje løbere og triatleter, som jeg tilrettelægger træning for. Og så ses vi nok også til Mizuno Silkeborg Half"

Råd og vejledning
Posted: January 01, 2022
Forfatter: Eventyrsport Blogger