Mød vores Ambassadører

< Forrige artikel Næste artikel >
Mød vores Ambassadører
Råd og vejledning
01 January 2022

Mød vores Ambassadører

I Eventyrsport er vi vilde med naturen og med et aktivt liv derude. Det gælder også løb i alle afskygninger. Så når vi møder nogle at dele glæden med, bliver det hele meget sjovere. Fælles for vores Eventyrsport Ambassadører, er en tilgang til løb, der rummer en lyst til oplevelser. De er lige så vilde med løb, som vi er. De er ansigterne på det vi i Eventyrsport mener løb skal indeholde: glæde og ønsket om et liv i det fri.

Vores ambassadører deltager ofte i Eventyrsport Events. Nogle af dem står på startstregen hver eneste gang, de er ikke til at holde tilbage, mens har deres klare favoritter - deres signaturløb. Men vi kan garantere, at du til hvert af vores events henover året, kan følge vores Ambassadører både før, under og efter løbene. Følg med på Eventyrsport Events Facebook og Instagram for at se med. Eller endnu bedre; deltag selv og mød dem derude. Læs mere om alle Eventyrsport Events her.

Hakkedrenge_II

Team Hakkedrenge

Trailløb / Ultraløb / AdventureRun

"Team HakkeDrenge består af Flemming, Michael og Jeppe. Vi har vidt forskellige baggrunde, men har mødt hinanden igennem crossfit og fandt hurtigt ud af at vi havde en fælles passion for løb, eventyr og hårde udfordringer. Der hjemme har vi både koner og børn, så det hele skal gå op i en højere enhed, så når vi kommer afsted sammen er det mega fedt. Både i træningen og til forskellige løb. Vi indså hurtigt hvor vanedannende det er at gennemføre sådanne vilde udfordringer - specielt i selskab med sine venner! Vi har samme nysgerrighed og appetit på at presse os selv, på at komme ud og få nogle fede oplevelser. I kan helt sikkert møde os til NAMB, ParadiseTrail, O.U.T. og DirtyTrail"

Kristine Holm Laursen

Trailløb / Ultraløb

"For mig er løb meget mere end bare et kapløb mod tiden, en jagt på personlig rekorder eller en hobby. Løb er mit “drug” og jeg håber, at jeg kan inspirere andre til at komme ud i naturen, glemme alt om tiden og bare nyde friheden. Jeg glæder mig til mine lange rolige ture i skoven og nyder tiden i mine løbesko (nogle gange mere end andre) og jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden løb. Men hvis jeg sætter et mål, så arbejder jeg benhårdt for at blive den bedste udgave af mig selv. Jeg elsker at deltage i ParadiseTrail, NAS og NAMB og den helt lange distance til O.U.T.. Og så er SkyTrail jo iagtagelsesløb til landsholdet og derfor løber jeg som regel også det "

Kristine_II
henrik

Henrik Høj Rasmussen

Trailløb / AdventureRun

"Jeg bor i Silkeborg sammen med min søn på 13. Jeg er det, jeg selv vil kalde en ægte 'amatør' trailløber, der bare nyder at løbe i naturen omkring mig og opleve alle årstiderne, der skifter. Jeg løber hverken for hastighed eller for at sætte nye PR. Det betyder ikke noget for mig. Det er oplevelser jeg samler på og kodeordet er 'Hygge'. Jeg løber gerne en 2-3 gange i om ugen i skoven samt dyrker styrketræning i Fitness ved siden af. Jeg har deltaget i NAS flere gange. Både på AdventureRun med kort og kompas og på traildistancerne. Og så er ParadiseTrail en selvfølge. 

Peter Bech

Trailløb / Bjergløb

"Jeg har dyrket udholdenhedssport på allerhøjeste niveau i snart 3 årtier, og hele tiden har jeg stræbt efter at blive bedre. Men bagved alt det elitære om at sætte PR, blive udtaget til landshold og peake til mesterskaber og vinde medaljer, gemmer der sig egentlig bare en livslang passion for at motionere. Ofte længe ad gangen, men også kortvarigt. Sommetider hurtigt, men mestendels langsomt. Gerne op og ned ad bakke, men flade stræk fungerer også. Naturen er klart at foretrække og jeg agter ihvertfald ikke at slå op i banen, før jeg skal slæbes herfra. Jeg for en forkærlighed for ParadiseTrail, SkyTrail og DirtyTrail, som jeg har deltaget i alle årene. Det er min baghave og jeg er vild med det område."

PeterBech_II
sanjin

Sanjin Savic

Trailløb / Ultraløb 

"Jeg er et glad barn af 80’erne og bor i Vejle. Jeg opdagede det fantastiske ved løb for cirka 5 år siden, hvor jeg trænede op til mit første halvmaraton i København. Efter et par af disse længere asfaltløb og mange andre kortere løb i bæltet, flyttede jeg løbeskoene ud i skoven. Siden da har løbet primært trailløb lige siden. Jeg har gennemført et par ultraløb også, men finder mest af alt glæden ved bare at løbe ude i skoven sammen med gode venner. Fællesskab og natur. SkyTrail har i flere år været MIT løb. Det er så fedt og så hårdt. O.UT. får også et skud og er tiden til det, så napper jeg også ParadiseTrail."

Emil Krog Ingerslev

Ultraløb / Halvmaraton / Bjergløb

"Jeg er streak-runner og ultraløber. Ikke bare for at nå mål, men jeg elsker at løbe og har svært ved at få nok. Siden 1. januar 2020 har jeg løbet hver dag og lige nu er jeg også igang med en halvmarathon streak med en halvmarathon eller længere hver dag. 424 dage and still counting (start den 3. januar 2022). Min tilgang til løb er consistency og løbeglæde. Ud og nyde løb hver dag. Det gør jeg gennem transport til og fra arbejde, aflevering af unger, indkøb og meget mere - alt sammen løbende. Jeg har løbet stort set alle Eventyrsport Events efterhånden og vender som regel tilbage til Silkeborg Half, Skytrail, O.U.T. Derudover deltager jeg også i andre løb."

anbassadoerer_elipse_emil
Råd og vejledning
Posted: January 01, 2022
Forfatter: Eventyrsport Blogger