Mød 3 friluftsfyrtårne med en mission om at beskytte naturen | Osprey

< Forrige artikel Næste artikel >
Mød 3 friluftsfyrtårne med en mission om at beskytte naturen | Osprey
Inspiration
22 July 2021

Mød 3 friluftsfyrtårne med en mission om at beskytte naturen | Osprey

Naturen er et fristed, en legeplads, et vidunderligt sted, det kan være et sted for trøst, for stille refleksion eller et adrenalinfyldt eventyr. Eventyret brænder i os alle, den stille hvisken bag i vores sind og kalder os til at udforske.

Uanset om det er lige uden for døren eller langt hjemmefra, så inviterer naturen os til at komme derude og nyde. Osprey har som del af deres Discover It kampagne rakt ud nogle til deres atleter og eventyrere for at dele deres oplevelser om hvordan steder og mennesker inspirerer dem. Her får du tre, der kaster et lys på nogle destinationer, der glæder og ophidser med at genstarte vores forhold til det vinkende udendørs. Uanset hvad du er, og hvor end du er, lokker udendørs - opdager det!

Nims-TOB-Discover-it-IG-Feed-01

Tur no. 01. Nimsdai Purja - Everest

Den næsten overmenneskelig eventyrer Nimsdai Purja er den person på jorden, der besteg alle 14 af verdens 8.000m toppe på under 7 måneder, og tidligere i år førte han det første hold, der nogensinde toppede K2 om vinteren.

I maj var Nims og hans team tilbage på Everest igen. Nimsdai har en nultolerance tilgang til affaldet, der genereres af den stadig mere populære ekspeditionskultur, som nu har en skadelig indvirkning på dem, der bor i og omkring bjergene. Senere på året påbegynder han en oprydning af det kolosale bjerg.

Tur no. 02. Sofia Jin & Aslan Steel - Oban Scotland

Osprey-atlet Sofia Jin og udendørsfotograf, Aslan Steel, rapporterer tilbage fra deres nylige tur for at dokumentere dyrelivet i Hebriderne og det skotske højland som en del af et projekt for at udforske lokalt og forstå ansvarlig dyrelivsturisme og bevaringsindsats i Storbritannien. De blev ledsaget af et team af havbiologer, der arbejder i lokalområdet.

Sofia-TOB-Discover-it-IG-Feed-01
Aldo-TOB-Discover-it-IG-Feed-03

Tur no. 03. Aldo Kane - UK

Eventyrer Aldo Kane er ekspert i at krydse udfordrende udendørsmiljøer. Aldo har opereret og filmet i over 100 lande, er blevet truet med gevær, angrebet af en sort næsehorn, repelleret i aktive vulkaner og som nu arbejder med Ocean X-projektet på at udforske de mest uopnåelige dele af havet.

Det handler dog ikke bare om spænding og eksotiske rejser for Aldo. Fornylig blev ham far for første gang. Mens Aldo nyder den stille tid derhjemme med sin nye familie, finder han stadig muligheder bringe tættere på hjemmet. Det være sig vild svømning. Aldo elsker alle typer vand, hvad enten det er oceaner, søer eller floder, han forklarer os, hvorfor det betyder så meget for ham.

Find nogle af Ospreys mest populære rygsække

Inspiration
Posted: July 22, 2021
Forfatter: Mads Nedergaard Larsen