Flyverdragten, der vokser med Extend Size

100-vis af artikler hjælper dig til at komme på tur med vandrerygsækken, teltet, børnene eller på cyklen. Desuden får du masser af tips og tricks til udstyr, valg af bæredygtige materialer og gode råd til at komme i form
< Forrige artikel Næste artikel >
Flyverdragten, der vokser med Extend Size
Råd og vejledning
05 September 2014

Flyverdragten, der vokser med Extend Size

Børn skal selvfølgelig også have kvalitetstøj til leg både indendørs og udendørs, men af og til kan man som forældre godt rive sig lidt i håret over, at ungerne hurtigt vokser ud af det næsten nye tøj. Det findes der heldigvis råd for med den smarte Extend Size-teknologi, som du finder i flere flyverdragter.

 

Tænk, hvis du kunne finde børnetøj, som vokser i takt med, at dit barn vokser? Det kan du faktisk nu.

Mange af flyverdragterne og jakkerne fra Didriksons er designet med Extend Size. Det samme er visse modeller fra Isbjörn. Det er en enkel, men genial indretning, der indebærer, at ben- og/eller ærmelængde kan øges med 4-5 cm. På den måde kan tøjet vokse med barnet og holde en sæson mere.

Hvis du har et meget langt og tyndt barn kan du også få en flyverdragt, der har mere velegnede proportioner i forhold til barnets statur.

 

Det er ganske simpelt at forlænge flyverdragten eller jakken. Man piller blot en søm op, så det ekstra stykke stof foldes ud. Sømmen er lavet med rød tråd, så man tager ikke fejl af denne og alle de andre syninger.

 

Se også:

Blogindlæg: Hvilken flyverdragt skal du vælge?

Se alle flyverdragter her >

Se videoen om Extend Size på vores YouTube-kanal her >

Råd og vejledning
Posted: September 05, 2014
Forfatter: Helle B Rohde