Flyverdragten, der vokser med Extend Size

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
Flyverdragten, der vokser med Extend Size
Råd og vejledning
17 September 2021

Flyverdragten, der vokser med Extend Size

Børn skal selvfølgelig også have kvalitetstøj til leg både indendørs og udendørs, men af og til kan man som forældre godt rive sig lidt i håret over, at ungerne hurtigt vokser ud af det næsten nye tøj. Det findes der heldigvis råd for med den smarte Extend Size-teknologi, som du finder i flere flyverdragter.


Børn vokser hurtigt, lige som det skal være. Men når det kommer til tøj og sko, kan det være frusterende at opdage, at flyverdragten fra sidste sæson allerede er blevet for lille. Tænk, hvis du kunne finde børnetøj, som vokser i takt med, at dit barn vokser? Det kan du faktisk nu. 

Mange af flyverdragterne og jakkerne fra Didriksons er designet med Extend Size. Det samme er visse modeller fra Isbjörn (her hedder det "Expandable Size"). Det er en enkel, men genial indretning, der indebærer, at ben- og/eller ærmelængde kan øges med 4-5 cm. På den måde kan tøjet vokse med barnet og holde en sæson mere.

Har du et højt barn, kender du måske, at højden kræver én størrelse, mens vægten passer bedst til anden størrelse. Med Extend Size kan du give lidt ekstra længde, så flyverdragten kommer til at passe perfekt på alle leder og kanter. 

Sådan fungerer Extend Size

Det er ret enkelt at forlænge flyverdragten eller jakken. Man piller blot en søm op, så det ekstra stykke stof foldes ud. Sømmen er lavet med rød tråd, så man tager ikke fejl af denne og alle de andre syninger.

extend_size_legs

Sådan forlænger du tøjet

Råd og vejledning
Posted: September 17, 2021
Forfatter: Eventyrsport Blogger