Børnegummistøvler fra Viking støtter bierne

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
Børnegummistøvler fra Viking støtter bierne
Råd og vejledning
11 March 2022

Børnegummistøvler fra Viking støtter bierne

Ved første øjekast er de nye gummistøvler fra Viking helt almindelige, gode børnegummistøvler. Men med sådan et par på fødderne, er børn og deres voksne med til at støtte bevarelsen af den nordiske brune bi. 

Det er ikke tilfældigt, at der er bier på de nye børnegummistøvler fra Viking. Når du køber et par, donerer Viking nemlig 1€. til en sag, der støtter den nordiske brune bi. Det sker i et samarbejde med organisationen Milkywire, som går under navnet ”Let’s save the bees” (lad os redde bierne red.)

Med kampagnen vil Milkywire og Viking støtte den svenske forsker Mats Niklassons arbejde. Han har dedikeret sit arbejdsliv til bevarelsen af bierne - og i særdeles den nordiske brune bi og dens levesteder. Bevaringsindsatsen og undersøgelserne fortsætter han med -  blandt andet med hjælp fra initiativet Let's save the bees. 

Støvler på eventyrsport.dk og butikkerne 
Hos Eventyrsport kan du finde gummistøvlen Jolly Print, som støtter den gode sag. Det er en håndlavet gummistøvle, der er fremstillet i naturgummi. Støvlerne har en udtagelig indersål, og på indersiden har de et tekstilfor – begge dele er hurtigtørrende. Kommer der vand ind i støvlen af at hoppe i vandpytter eller møde bølger i strandkanten, bliver støvlerne hurtigt tørre igen.

Det PVC-frie naturgummi, der er brugt til gummistøvlen, kan mere end at være vandtæt. Det betyder nemlig også, at fodtøjet er mere fleksibelt og har betydelig mindre tilbøjelighed til at krakelere. Det er en holdbar, vandtæt og komfortabel støvle. 

Råd og vejledning
Posted: March 11, 2022
Forfatter: Eventyrsport Blogger