Miljøbevidste nyheder fra Osprey

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
Miljøbevidste nyheder fra Osprey
Råd og vejledning
14 April 2021

Miljøbevidste nyheder fra Osprey

Mads Nedergaard - Eventyrsport Skribent


Skrevet af Mads Nedergaard

- Vandrer, spejder og gennemsyret grejnørdKlar til alt fra lette dagsture til udfordrende bjergterræn. Den evige klassiker fra Osprey, Talon og Tempest-serien, er igen blevet optimeret og opdateret.

 

BRUG & GENBRUG 

De nye modeller bærer al den erfaring og ekspertise, der var spil i de første samt fremtidens teknologi og ydeevne. Udviklingen af Ospreys Talon og Tempest spænder over ti år og fem ikoniske iterationer. 

Den nye Talon & Tempest er ikke kun sat på prøve af Osprey-ambassadører som eventyreren Aldo Kane, olympisk cyklist Victoria Pendleton og verdensrekordhavende bjergbestiger Nimsdai Purja, men tager også store skridt ift. øget bæredygtighed.

 

Talon_Tempest_S21_Holz_IndpnsePass_25_22-0419

DE FØRENDE MATERIALER MED FOKUS PÅ MILJØ OG HOLDBARHED

Osprey arbejdede sammen med den berømte tekstilproducent Hyosung for at lave noget helt nyt og spændende til markedet. Osprey bruger det nye Bluesign-godkendte Mipan Robic Regen-stof fra Hyosung i den nye Talon & Tempest-serie. De er nogle af de første virksomheder, der bruger dette 100% genanvendte, GRS-certificerede og ekstremt stærke nylon. Materialer er lavet med affald for at bevare værdifulde naturressourcer. Det er lavet af genanvendt tekstilbiprodukt, og hvert kilogram reducerer drivhusgasser med 6 til 7 kg.

Med Robic Regens høje slidstyrke tilbyder Osprey et genbrugsstof med førsteklasses ydeevne og unik holdbarhed. Materialet er let og udmærker sig ved sin høje slidstyrke og evne til at modstå huller og flænger

 

 

OMTANKE FOR MILJØET I BÅDE FORTID & FREMTID 

Ospreys bæredygtighedsrejse begyndte i 1974 med oprettelsen af deres første backpacking-rygsæk.

Ved at designe holdbare og slidstærke rygsække med lang levetid, har Osprey altid forsøgt at minimere den mængde materiale, der går til lossepladsen og beskytte de skove, bjerge, dale og floder som deres udstyr er designet til.

Sammen med Ospreys All Mighty-garanti, der giver et løfte om at deres bagage kan repareres ønsker de at forlænge levetiden og sikre fremtidige eventyr.

Råd og vejledning
Posted: April 14, 2021
Forfatter: Mads Nedergaard Larsen