5 detaljer der gør hverdagen mere komfortabel

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
5 detaljer der gør hverdagen mere komfortabel
Inspiration
06 March 2023

5 detaljer der gør hverdagen mere komfortabel


Skrevet af Viktor H. Ladegaard

-Grejnørd, vandrer og jægerHvem vil ikke gerne have hverdagen til at være så gnidningsfri som muligt? Her kan de små detaljer virkelig være med til at gøre en forskel. I denne artikel kan du læse om 5 enkle tilføjelser, som kan hjælpe dig i hverdagen, og skrue op for hverdagskomforten.

#1 Rummelig vandflaske eller termokrus

Termokrus_Trigger_Action_Travel_Mug

Vand skal der altså til, om det så er en kort eller lang arbejdsdag, så skal væskedepoterne fyldes op. Det kan nogle gange være svært at få gjort, når man har mange andre ting man skal have gjort - det kender jeg hverfald selv.  Her er det altså rart ikke at skulle fare frem og tilbage, fra vandhanen, for at fylde en lille kop op eller en for lille vandflaske, for så får man det ikke gjort. Her kan man med fordel få anskaffet sig en vandflaske på mindst 1 liter, for simpelthen altid at have vand lige ved hånden. . Her er det næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvilke farver og former du vil have din vandflaske i, så det kan blive din helt egen accessory. Vælger du en termoflaske, er du ovenikøbet sikret en kølig forfriskelse, uanset hvor du er.

#2 Regnslag til tasken

My_project-1

Du har styr på det hele til en regnvåd cykeltur på arbejdet. Regnbukserne er i vinkel og du har selvfølgelig en vandtætjakke på, som er klar til strabadserne. Men hvad med den taske, du har på ryggen? Det er de færreste tasker, som er 100% vandtætte, og derfor er der en reel risiko for at taskens indhold bliver vådt. Derfor kan det være en fordel at købe en taske med regnslag - eller købe et regnslag til din taske efterfølgende, så du kan holde din elektronik, papir eller bare tasken tør til og fra, hvor end du skal hen.

#3 Duffelbag

Duffelbag_Hverdagskomfort

Undervurdér aldrig betydningen af en god, alsidig taske. Når du for eksempel  skal nå flere ting og ikke kan nå hjem og hente en ny taske, så skal du have en rummelig taske som er nem pakke i en bil, tog eller bare at have på ryggen.

Her er en duffelbag et rigtig godt bud. Duffelbaggen er nemlig rigtig slidstærk og er simpelthen designet til at blive transporteret på mange forskellige måder. Derfor kan du snildt have den med fra 8-16, gennem myldretid og togtrafik eller i fuld fart på cyklen.

Duffelbaggen kan både bruges som din primære taske, , men også som supplement til din almindelige rygsæk, hvis du fx skal træne lige efter arbejde. Som en ekstra bonus er duffelbaggen genial som en weekendtaske, til når hverdagens gøremål er afsluttet og en tiltrængt weekendtur melder sig, og her er den lige anvendelig uanset om du sætter kursen mod storby eller shelter.

 

Duffelbaggen er alsidig fordi den netop kommer i mange forskellige størrelser og spænder helt fra 31 liter til over 100 liter - så der er rigtige gode muligheder for at finde netop den/de størrelse/størrelser som passer ind i dine planer for hverdagen - her kan man med fordel købe pakkeposer, så duffelbaggen kan organiseres.

#4 Bæltetaske

fj

En bæltetaske er en super praktisk måde at bære sine smågenstande som pung, nøgler og mobil rundt. Der er rigtig mange danskere især, der har taget den til sig, så den er blevet noget af en modedille. Bæltetasker fås i mange forskellige størrelser og farver, så du kan altid finde en der passer til lige præcis dit behov og smag. 

For nogle betyder det rigtig meget at der er mange rum og meget plads. Her får man også typisk en bæltetaske med et ergonomisk godt fit, som du kan bruge om livet, men selvfølgelig også som cross-body.

For andre er det mere udseendet der betyder noget, og her findes virkelig noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores sortiment af bæltetasker, og find lige præcis den der passer til dig. 

#5 Fleece

Fleece_hverdagskomfort

Uha, en lækker blød trøje er kombinationen af komfort og praktik. Hvis det er en hel- eller halvkold morgen, vil det ekstra mellemlag vil bare gøre godt Er du farten en hel dag er det godt med et ekstra lag i tasken, så du kan tilpasse din temperatur dagen igennem. 

Trøjerne findes i et utal af tykkelser og materialer, og man kan derfor nemt komme til at have mange forskellige trøjer til forskellige situationer. Mange af trøjerne er ikke vindtætte og derfor rimelig luftige til fx cykelturen, så man ikke overopheder. Omvendt kan man også få trøjer med en windstopper, så trøjen sagtens kan bruges som det yderste lag.

Skal man så vælge en trøje af organisk materialesom uld, eller skal man vælge polyester?

Ulden er antibakteriel, så den skal ikke vaskes særligt ofte. Ulden holder dig også stadig varm selvom om det bliver vådt, hvis man nu kommer til at svede lidt eller render ind i en uventet byge. En polyestertrøje holder rigtig godt på varmen og er ofte også en anelse billigere end uld. Derudover er polyester rigtig god til at transportere fugt og kan fås meget åndbare. 

Læs også:

5 ting der gør gåturen lidt mere lækker

Inspiration
Posted: March 06, 2023
Forfatter: Eventyrsport Blogger