50.000 spejdere og FDF'ere laver partnerskab med Eventyrsport

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
50.000 spejdere og FDF'ere laver partnerskab med Eventyrsport
Inspiration
09 February 2023

50.000 spejdere og FDF'ere laver partnerskab med Eventyrsport

Pressemeddelelse

Det er med kæmpestor glæde og stolthed, at vi i dag kan dele et nyt samarbejde mellem os, KFUM-spejderne og FDF'erne. Herunder kan du læse pressemeddelelsen. 

Et attraktivt partnerskab er skabt mellem KFUM-Spejderne, FDF og Eventyrsport. Onsdag den 1. marts 2023 forener de friluft, fællesskab og forretning, når det unikke samarbejde bliver til virkelighed. Fremover skal den populære outdoor-kæde Eventyrsport stå for salg og udvikling af uniformer, skjorter og logovarer til foreningernes 50.000 børn, unge og voksne. Den samlede værdi af partnerskabet forventes at være på cirka 20 mio. kr. om året.

”Jeg er meget begejstret for det nye partnerskab, der forener vores fælles passion for friluftsliv. De mange KFUM-Spejdere og FDFere kender vigtigheden af ordentligt udstyr og god påklædning, så de kan være klar i al slags vejr. At de har valgt Eventyrsport, som leverandør, gør os stolte. Ikke mindst fordi de er eksperter i livet i naturen. Vi glæder os til at give dem gode oplevelser i vores webshop og fysiske butikker”, siger ejer og grundlægger af Eventyrsport, Lars Sejer Sørensen. 

En klar favorit

KFUM-Spejderne og FDF har gennem længere tid været på udkig efter den helt rigtige samarbejdspartner, som vil kunne skabe værdi for deres tusindvis af medlemmer. I kikkerten havde de, blandt andre aktører, Eventyrsport, der har etableret sig som én af friluftfolkets favoritter. Efter en række perspektivrige samtaler blev outdoor-kæden også de to foreningers favorit, og det unikke trekløver blev skabt.   

”Efter dialog med flere potentielle samarbejdspartnere valgte vi Eventyrsport. Kæden præsenterede det i særklasse mest attraktive partnerskab, der vil skabe glæde for vores medlemmer”, forklarer generalsekretær i KFUM-Spejderne, Ole Buch Rahbek.

Hans begejstring deles af generalsekretæren i FDF: ”Eventyrsport har et stærkt brand, nogle sunde værdier og et syn på friluftsliv, der passer godt til FDF og KFUM-Spejderne. Vi glæder os til sammen med dem at få sat ekstra skub på den udvikling af logovarer i høj kvalitet, som vores medlemmer forventer”, siger Jakob Harbo Kastrup.

Professionel vejledning

Eventyrsports webshop og 16 butikker glæder sig til at byde velkommen til medlemmerne af KFUM-Spejderne og FDF. I butikkerne kan de prøve spejderuniformer, forbundsskjorter og meget andet. Naturligvis med professionel hjælp af outdoor-kædens erfarne medarbejdere som hvert år har besøg af 1,2 millioner kunder.   

"Hver dag er vi klar til at give vores mange kunder professionelle råd og god vejledning om køb af udstyr til friluftslivet. Det samme gælder naturligvis for de tusindvis af KFUM-Spejdere og FDFere, som vi ser frem til at få besøg af. Vi vil løbende udvikle nye og attraktive logovarer med fokus på kvalitet og bæredygtighed, så de kan nyde friluftslivet endnu mere”, siger Eventyrsports Lars Sejer Sørensen.   

Inspiration
Posted: February 09, 2023
Forfatter: Eventyrsport Blogger