5 gode råd til glade børn på rejse

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
5 gode råd til glade børn på rejse
Råd og vejledning
03 April 2014

5 gode råd til glade børn på rejse

Få gode råd til rejse og eventyr med børn -  det kan forbedre dine chancer for en god rejse. Få rejsefæller er så inspirerende og åbne for nye input som glade, veltilpasse børn. Og ingen rejsefæller er lige så krævende og begrænsende som trætte eller utilpasse udgaver af samme. Heldigvis kan en stor del af succesen sikres med ordentlig forberedelse før du skubber ungerne ud af døren og går på eventyr.

Vi har samlet 5 gode råd, der kan forbedre dine chancer for en god rejse med børnene, uanset om I skal på udflugt en enkelt dag, eller om I skal være væk i længere tid.

1. Påklædning i flere lag

1000_500_px_didriksons_ss2022_kids_TGB1851_c221

Vejret kan ingen påvirke, så børnene skal have tøj med, der kan tilpasses forholdene. Ligesom med voksne er det en god idé at tænke i lag-på-lag, hvor børnene får en ekstra trøje på, hvis det er koldt, eller man kan tage en af, hvis det bliver varmt. Og så er det ekstremt vigtigt, at man har vandtæt overtøj- både til ben og overkrop - hvis regnen kommer.

2. Sultne børn er sure børn

Hvis I rejser et sted, hvor I kan komme til at købe mad og drikke undervejs, er udfordringen knap så alvorlig som den er i ødemarken, men selv i storbyer kan I blive overraskede over afstanden mellem butikkerne, restauranternes lukketider eller antallet af frie sæder. Derfor kan en vanddunk og nogle lette snacks rede gøre underværker.

3. Pak let - du skal bære det hele

1000_500px_Family_KC-ActiveSL_SideShot_3_Julian-Bueckers_21

Som udgangspunkt vil børn i alle størrelser gerne have deres egen rygsæk med. Jo mindre børn, jo større er lysten til at bære. Her er det dog værd at bemærke, at især de små børn mister lysten til at bære noget, når de bliver trætte, og du kan trygt regne med, at de voksne slæber alt udstyret sidst på eftermiddagen. Af samme grund er det en god idé at pakke let som udgangspunkt, og hvis man I de rette lag på fra start, behøves der ikke ret meget ekstra i rygsækken.

4. Lad ulvetimen blive hjemme - vær udhvilede

De færreste mennesker er sjove at være sammen med, hvis de er trætte. Børn bliver lettere sure og kede af det, mens voksne lettere mister overblikket og bliver sure og urimelige. Sørg for, at alle har fået en god søvn inden turen - og hvis der er helt små børn med, er det essentielt, at I ved, hvordan de kan komme til at sove til middag, når det behov opstår.

5. Vær omstillingsparat

1000_500_px_Bike_AttackJR_SideShot_10_ManuelKottersteger

Kodeordet for succes kendes fra  spejderbevægelsens "Vær beredt". En god udflugt med børnene sikres ved at være godt forberedt - ikke mindst på det uventede. Sørg for at vide, hvordan I kommer fra A-B og på, hvordan I kommer hjem igen. Jo mere du ved om forholdene, jo nemmere er det at slappe af og lade dagen komme.

Praktisk udstyr til turen

Bliv inspireret ved at følge linksene herunder eller gå direkte til webshoppens hovedkategori for børn.

Børnerygsække >

Bærestole >

Spisegrej >

Drikkesystemer og flasker >

Fleece børn >

Regntøj børn >

Jakker børn >

Råd og vejledning
Posted: April 03, 2014
Forfatter: Christian Bang Bové