4 detaljer du skal overveje, når du vælger duffelbag

< Forrige artikel Næste artikel >
4 detaljer du skal overveje, når du vælger duffelbag
Råd og vejledning
06 March 2023

4 detaljer du skal overveje, når du vælger duffelbag

Lærke Sol Kappel Andersen - Eventyrsport Skribent


Skrevet af Lærke Sol Kappel Andersen

- Vild med klatring, fast hiking, vandring - og grej!


En duffelbag er et utroligt funktionelt stykke bagage, der både kan bruges i hverdagen og på tur. Hvis du er på jagt efter en ny duffel, så se med her, og bliv skarp på 4 detaljer, du skal holde øje med:

#1 Overflødige stropper

 

Mange duffels er udstyrede med en masse bærestropper, der ikke bliver taget i brug, og derfor blot kan være i vejen, eller bidrage til at tasken fylder mere når den er pakket sammen. Gå i stedet efter en duffel med få, brugbare stropper, der sikrer at både udseende og funktionalitet går op i en højere enhed.

#2 Pakkestørrelse

 

Når du vælger din duffel, er det vigtigt at overveje, hvor meget den kan pakkes sammen. Mange duffels fylder utroligt meget i skabet, hvis ikke de kan foldes ordentligt. Kig derfor efter en duffel, der både er smart at bruge og opbevare.

#3 Rumfordeling

 

En vigtig detalje at have for øje, er rumfordelingen i din duffel. Mange duffels er designet med kun ét stort rum, hvilket kan være en ulempe, idet det er svært at organisere. Til rejsebrug er det en god idé at se efter en duffel med flere forskellige rumindelinger og lommer, så du nemt kan finde rundt i dine ting og sager. Desuden er det en fordel at kunne putte sko eller beskidt tøj i et separat rum.


#4 Størrelse og antal liter

 

Sidste ting på listen, du skal overveje, er hvilken størrelse duffel du skal vælge. Duffels kommer i mange størrelser, fra 30 og helt op til 120 liter. Du skal derfor tænke over, hvad du vil bruge den til - skal den bruges til weekendture, som sportstaske eller som erstatning for en kuffert? Det kan derfor også være en idé at have flere duffels til forskellige formål. På den måde slipper du for at slæbe rundt på en masse ekstra kilo, når du kun skal have en smule med.4-detaljer_du_skal_overveje_na_r_du_v_lger_duffelbag_1000x500

TLT Rejs duffels

Råd og vejledning
Posted: March 06, 2023
Tags: undgå , duffelbag
Forfatter: Lærke Sol Kappel Andersen