10 træer for hvert solgt produkt

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
10 træer for hvert solgt produkt
Råd og vejledning
14 August 2019

10 træer for hvert solgt produkt

Tentree handler om positiv forandring. Filosofien er enkel - vi skal selvfølgelig leve vores liv på en så bæredygtig måde som muligt, men vi skal også bidrage positivt til miljøforandring. Tentree gør det ved at plante træer. Rigtig mange træer.


Indtil videre har Tentree været iværksætter for plantning af over 30 millioner træer. Det helt naturlige spørgsmål er så: "Hvordan har de nået det?"


Du har ret - de gør det ikke selv. Men de støtter organisationer som Eden Reforestation Projects (https://edenprojects.org/), der er eksperter i at plante træer. Det bliver ikke kun til en masse grønt. Projekterne involverer lokalbefolkningerne i tredjeverdenslande, hvor fældning af træer i årtier har handlet om overlevelse og brænde til at tilberede aftensmåltidet over. Eller måske er træerne fældet, fordi der skulle gøres plads til landbrug.


Med indsatsen fra Tentree, og dermed fra dig og alle andre, som køber deres produkter, bliver der gjort en forskel for økosystemerne. Selvom det ikke er nok til at redde hele jorden fra den miljømæssige påvirkning, vi udøver på den, så er det endnu et skridt i en mere bæredygtig retning. Måske et af den slags skridt, som kan få mange andre til at gå i takt til samme harmoniske melodi - mod en mere bæredygtig fremtid for alle 7 - 8 - 10 milliarder mennesker på jorden.

Læs også:

Hvad betyder et træ i den store sammenhæng?


Dine egne træer, og hvordan du gør

2I2A6876

Hver gang du køber et Tentree produkt, planter Tentree 10 træer for dig. Med varen følger der en unik QR-kode. Scanner du den med din smartphone, kan du registrere din træer og få adgang til at følge med i, hvor og hvornår de 10 træer, som koden omfatter, bliver plantet. 


Tentree-visionen: 1 milliard træer inden 2030?

Tentree har en vision, som ligger til grund for hele deres forretningsidé. Inden år 2030 vil de nå at plante i alt 1 milliard træer. Målet skal nås ved at engagere forbrugere i hele verden til at vælge Tentree’s produkter som deres foretrukne, så der derigennem opnås overskud til at betale for plantningen af alle de mange millioner træer.

Måske tænker du, om det overhovedet er muligt at plante så mange træer. Tentree er naturligvis ikke sikker på, at det kan lade sig gøre, men uden en vision at stræbe efter, så bliver det umuligt. Med visionen ”1 milliard træer plantet inden 2030” er et ambitiøst mål sat, og første delmål blev nået i august 2017. Da havde Tentree plantet 15 millioner træer rundt omkring i verden. Det tog knap 5 år. Allerede efter endnu 2 år blev næste delmål nået: 30 millioner plantede træer blev passeret i foråret 2019.

Med den acceleration på plante-aktiviteten er der god grund til at tro, at det faktisk kan lade sig gøre at nå målet. Hvem ved? Måske bliver det nødvendigt at revidere målet… i en stigende retning.

Du kan gøre din del: Køb et Tentree-produkt, næste gang du har brug for noget blødt, komfortabelt tøj i mere bæredygtige materialer. Du kan starte lige her, hvor du finder alle Tentree-produkter i vores webshop. Måske vil du hellere mærke på kvaliteten? Så tag forbi din nærmeste Eventyrsport-butik. Der kan du prøve mange forskellige modeller og få mere at vide om Tentree og deres vision om en grønnere verden.

Råd og vejledning
Posted: August 14, 2019
Forfatter: Eventyrsport Blogger