25_aars_Jubilaeum_logo1

25 ÅR I EVENTYRETS TJENESTE

Vi siger tak til alle vores kunder for 25 forrygende år! Fra vores første butik i kælderen i Aarhus til 13 butikker i hele Danmark. Rent ud sagt tak for et kæmpe eventyr. Derfor vil vi fejre friluftslivet, vores kunder og alle, der har været med på rejsen med en perlerække af tilbud på vores mest ikoniske produkter og gode priser på store dele af vores sortiment.

25 ÅR | VIND 25 STARTNUMRE

25_aars_Jubilaeum_artikel.jog

GREJ, DER BARE HOLDER VED

Vi elsker grej og tøj med år på bagen, med skrammer, patina og slidpletter. Der er bare noget over løbeskoene der gav os vores bedste 10 kilometer eller støvlerne der tog os op til den flotteste udsigt. Nogle af vores produkter har været med så længe, at de næsten er en historie for sig selv. Et par af de historier får du her.

25_aars_Jubilaeum_artikel.jog
25_aars_Jubilaeum_es_gruppe

VORES EGNE FAVORITTER

Er der noget grej du altid har med i lommen, aldrig går ud ad døren uden eller altid har toprummet på din rygsæk? Det har vi! Vi har alle mindst ét stykke grej, som holder ekstra meget af, og som nu næsten er en rejsekammerat

25_aars_Jubilaeum-Jubilaeum_parallex_images13

VIND EN OPLEVELSE DU VIL HUSKE DE NÆSTE 25 ÅR.

Eventyrsport Events er vejen til minder for livet og nu kan du vinde et startnummer til dit næste eventyr. Forude venter et festligt fælleskab, smukke udsigter, heftige højdemeter, sved på panden og smil på læberne og du skal med! Der er både løb og hike, langt og kort, hurtigt og langsomt – der er noget for enhver form og enhver smag.

Læs mere om alle Eventyrsport Events arrangeret af Racingdenmark her

ER DU ALLEREDE TILMELDT VORES NYHEDSBREV

Er du allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, er du automatisk med i lodtrækningen. Præmierne kan ikke byttes eller indløses til kontanter. Det er muligt at overdrage præmien til et andet navn. Vinderne vil blive kontaktet via mail. 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om 25 startnumre til vores events*.

Hvis du ikke ser en tilmeldningsformular på siden er det fordi, du allerede er tilmeldt vores kundeklub og automatisk med i konkurrencen. Du kan logge ind her: 

*gælder alle Eventyrsport Events arrangeret af Racingdenmark i 2022 undtagen løbene NAS og NAMB.

Konkurrencebetingelser hos Eventyrsport – Læs mere her

_aars_Jubilaeum-Jubilaeum_parallex_images8jpg
early_bird_spar_25

SPAR 25% PÅ ET EVENTYRLIGT 2022 FYLDT MED LØB

Vi har åbent for tilmelding alle forårets og sommerens løbeevents i 2022 og det fejrer vi med Early Bird rabat til de hurtige. Lige nu sparer du 25% på din næste oplevelse for livet. Vær med på når startskuddet lyder til kilometervis af smukke udsigter, heftige højdemeter, opture og nedløb, til sved på panden og smil på læben. Bliv en del at et festligt fællesskab!

SPAR 25% på:
Nordisk AdventureRun – Mols Bjerge
Salomon ParadiseTrail
Mizuno Silkeborg Half
Nordisk AdventureRun – Silkeborg
Adidas Terrex SkyTrail