Indkøbskurv 0

Beklædning

Den rette påklædning er vigtig for at sikre din komfort og dit helbred ved sejlads med kajak. Mangler du en heldragt, et par handsker, et par sko, en god rojakke eller noget helt andet? Du finder et bredt udvalg af beklædning til kajakroning hos Eventyrsport.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Størrelse

Find din beklædning til kajak roturen her

Er du klædt på til din næste rotur i kajak? Bliv klar til dagene på havet her. Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af påklædning særligt egnet til kajakroerne.

Din beklædning skal afspejle årstiden. Det siger sig selv, at din påklædning afhænger af årstiden og vejrudsigten. Som hovedregel bør du følge lag-på-lag-metoden, så kan du altid tage noget af og på afhængig af vejret. Inderst bør du have et svedtransporterende lag, se for eksempel vores udvalg af undertrøjer og –bukser i Merinould. Vil du hellere have en våddragt? Så skal våddragten være inderste lag på kroppen. Se vores udvalg af våddragter her. Bider vinterkulden? Så se vores udvalg af varmeisolerende og ventilerende fleecetrøjer her – Det perfekte mellemlag. Yderst bør du have en vand- og vindtæt rojakke med god åndbarhed.

 

Hoved, hænder og fødder

Alt afhængig af vejret får du brug for forskellig hovedbeklædning. Hvad end solen skinner eller kulden bider, er det nødvendigt at beskytte hovedet, enten mod solens stråler eller vinterens kulde. Se vores udvalg af hatte, kasketter og huer her.

 

Det store udvalg

Du finder også et udvalg af neoprenhandsker og -sko i webshoppen. Neoprenhandsker hjælper dig med at holde varmen på havet og sikrer et stabilt greb på pagajen. Neoprensko sikrer ligeledes, at du holder varmen og sikrer samtidig din komfort og et godt greb. Husk også svømmevest og andet udstyr, der sikrer din sikkerhed på havet.

 

Se også:

Kajakker

Pagajer

Tilbehør