Indkøbskurv 0

     

Gratis returfragt med GLS i Danmark

Regntøj

Her ser du regntøj fra bl.a. Didriksons, The North Face, Ticket to heaven og Haglöfs. Fra regnbukser over regnjakker til regnsæt.

 


Regnjakker


Regnbukser


Regnsæt


Regnslag

 


Overtræk

 

 

Regntøj på tilbud!
Vælg filtrering
Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Regntøj og regnsæt

Det er vigtigt at have superlet og meget åndbart regntøj, hvis du skal være aktiv uanset vejret - eller hvis du har brug for en billig forsikring mod at komme våd hjem fra arbejde? Eventyrsport forhandler mange forskellige slags regntøj. Du kan eksempelvis finde det lette regntøj, som kan pakkes sammen, så det er lige til at have liggende i tasken, men du kan også finde mere robust regntøj, som egner sig til de mere hårdføre udendørs aktiviteter og aktive rejser.

Vi har mange modeller til både damer og herrer, og der er både det meget diskrete og det trafiksikre. Du finder både regnjakker og regnbukser separat, men du finder også deciderede regnsæt.


Regnjakke - Her finder du regnjakker til alle formål

Er det ikke et regnsæt, du søger, men blot en regnjakke, så har vi et stort udvalg fra kendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons osv.  Det kan være svært at vælge sin nye regnjakke, for den skal ikke alene være funktionel og praktisk, den skal også være moderigtig og flot. Heldigvis ved de forskellige producenter, at nutidens regnjakker skal leve op til forbrugernes strenge krav. Der bliver investeret mange penge i udviklingen af de bedste materialer og design.

 

Regnslag og regnponcho - den lette løsning

Er dit behov ikke en decideret regnjakke eller et regnsæt, så kan et regnslag eller en regnponcho være løsningen. Et regnslag egner sig perfekt til den lille byge, som kan ødelægge en god festival, koncert eller gåtur i det fri. Er du flittig hverdagscyklist, hundelufter eller skal du på en eventyrlig rejse ud i det grønne, så er et ordentligt regnslag uundværligt. Både Vaude og Fjällräven har lavet en fremragende regnponcho med mange brugbare funktioner.

 

Se også:

Regntøj, herrer
Regntøj, damer
Regntøj, børn

Denne side bruger cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette. Læs mere her