Indkøbskurv 0

Se vores ledige stillinger herunder

 


 

STUDIEJOB I EVENTYRSPORT

Vi søger unge friske mennesker UNDER 18 år til flere af vores Eventyrsport butikker.

 

Jobbet består primært af vareopfyldning, oprydning, rengøring, forefaldende arbejde og evt. kundebetjening på sigt. Det er ikke et must, at du har butikserfaring eller interesse i vores produkter. Til gengæld forventer vi, at du er pligtopfyldende, flittig og møder på arbejde i godt humør, så vores kunder og dine kollegaer kan mærke, at du er på toppen og brænder for at gøre Eventyrsport til det bedste sted at handle outdoorudstyr. 

Hvis du føler dig sikker på, at du er en af vores nye dygtige medarbejdere, så send os en kort motiveret ansøgning til [email protected].  

HUSK, at skrive navnet på den by, du ønsker at arbejde i, efterfulgt af "Studiejob UNDER 18 år" i emnefeltet på din mail. Du kan se her, hvor vores butikker er placeret: www.eventyrsport.dk/find-vores-butikker

Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at modtage din ansøgning!

 

 


 

Eventyrsport - succesen fortsætter!

Eventyrsport startede i en kælder i 1996. Navnet er sammensat af ”Eventyr” og ”sport”. Ordet ”sport” understreger et element af at være aktive samtidig med at man nyder sine egne personlige eventyr - rejser, vandreture, skiløb m.fl., og har det sjovt! Vi brænder for værdierne som kvalitet og service, og har igennem årene etableret 12 fysiske butikker og en velfungerende webshop. Vil du være med til at gøre Eventyret endnu bedre?