Indkøbskurv 0

     

Gratis returfragt med GLS i Danmark

Didriksons

Velkommen til vores Didriksons shop. På disse sider finder du et af Danmarks største udvalg af Didriksons til både voksne og børn.

 

FUNKTIONEL MODE TIL HELE FAMILIEN

I 1913 startede Julius og Hanna Didrikson med at producere oil-skin-beklædning i Grundsund i Sverige. Her på Vestkysten, hvor Sverige møder Kattegat og Skagerrak, var der et konstant behov for robust og funktionel beklædning til især fiskeindustrien.
 
 

Didriksons jakker
Didriksons regntøj
Didriksons ski- & regnbukser

Didriksons fleece & strik
Didriksons flyverdragterDidriksons jakker børn & junior


 


Didriksons regntøj til børn


 
Didriksons fleece til børn

 


Didriksons undertøj til børn 


Didriksons huer & handsker


 


Didriksons børne ski- og regnbukser

 


Didriksons tilbud!

Vælg filtrering
Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

TIL HVERDAG, OUTDOOR OG TIL BØRN

 

 

I 1913 startede Julius og Hanna Didrikson med at producere oil-skin-beklædning i Grundsund i Sverige. Her på Vestkysten, hvor Sverige møder Kattegat og Skagerrak, var der et konstant behov for robust og funktionel beklædning til især fiskeindustrien. For hele tiden at forbedre produktet var og er det vigtigt for Didriksons at være i tæt kontakt med brugerne. Didriksons har udviklet sig støt siden starten - men tog et stort spring fremad, da oil-skin blev udskiftet med gummi, og muligheden for at 'svejse' materialer sammen så dagens lys. Det betød 100% vandtæt beklædning. Så mangler vi bare åndbarheden - og den nåede Didriksons også til. I dag producerer Didriksons et bredt udvalg af beklædning til alskens friluftsliv og dets skiftende vejr, ligefra jakker, fleecetrøjer og regntøj til flyverdragter og vinterparkaer, og såvel til børn som til voksne. Tag også et kig forbi Didriksons hjemmeside, hvor du kan læse mere og se det lækre, virtuelle katalog.

 

 

Flyverdragter til børn

En flyverdragt er et must i de fleste danske hjem, når først vinteren står for døren. Den danske vinter, der oftes byder på mange kolde, blæsende og sludfyldte dage, stiller store krav til påklædningen, der ikke blot skal være varm, men i særdeleshed også vandtæt, åndbar og ikke mindst slidstærk. Didriksons flyverdragter har vundet adskillige test både herhjemme og i udlandet hvert år, og selvom modellerne skifter, så er kvaliteten altid i højsædet. Går dit barn i skovbørnehave, eller er én flyverdragt blot ikke nok, så kan der være gode penge at spare ved at blive medlem af vores kundeklub, hvor du vil modtage mails, når vi kører stærke tilbud, eller udsalget står for døren.

 

 

Besøg Didriksons hjemmeside: www.didriksons.com

Denne side bruger cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette. Læs mere her