Indkøbskurv 0

     

Gratis returfragt med GLS i Danmark

Deuter

Vælg filtrering
Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Deuter: Tysk grundighed er bærende

 

Deuter er et gammelt, stolt og traditionsrigt tysk firma grundlagt tilbage I 1878 af Hans Deuter. Firmaet startede oprindeligt med at producere postsække og tasker til Bavarian Royal Mail, men har gennem årene stiftet bekendtskab med alt fra postsækkene og sejlertøj til bil- og hestedækkener.

I 1910 tog produktionen for alvor til, og Deuter fik sig snævret mere ind på deres nuværende markedssegment, i særdeleshed forsynede Deuter det tyske militær med telte, soveposer og ikke mindst rygsække.

 

Allerede i firmaets unge år fik man testet udstyret af meget erfarne bjergbestigere og bjergguider, og den feedback var med til at frembringe helt nytænkende og innovative ideer og løsninger, der aldrig før var set på markedet.

I 40’erne led firmaet under krigens hærgen, der i den grad satte udvikling og produktion tilbage, da maskiner og haller blev overtaget af militærstyrker. Deuter hang imidlertid ikke i bremsen og fik i efterkrigsårene hurtigt fokus tilbage på deres kerneværdier. I 50’erne begyndte produktionen af rygsække i nylon, og med den metervare kom der for alvor gang i en masse spændende tiltag.

 

Deuter har gang på gang vist sig som en af de helt førende, når det kommer til produktion af rygsække, og AirContact rygventilation, VariFlex hoftebælter, Vari-Quick rygjustering og ikke mindst produktionen af den TÜV-godkendte Kid Comfort barnebærestol fik Deuter med helt frem i feltet. Og bag det hele ligger en grundlæggende faglig stolthed, der sikrer dig robuste produkter i en virkelig god kvalitet.

Denne side bruger cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette. Læs mere her