Indkøbskurv 0

Softshells herrer

Nedenfor finder du vores udvalg af softshell jakker til mænd. Disse softshells er vand- og vindskyende, og vi har modeller, som er velegnede til alle årstider. Du kan også klikke dig videre til vores sommerjakker, vindjakker og anorakker.

Softshells


Sommerjakker

Vindjakker

Anorakker

 

 

Se jakker fra de stærkeste mærker her

 


 
Pris
Mærke
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Softshells

Hvornår er du egentlig ude i silende regn i længere tid? Softshell jakker kan klare korte, hårde byger men er ikke 100% vandtætte. Mange gange er det faktisk en fordel, for en softshell jakke ånder og transporterer sveden mere effektivt end en vandtæt skaljakke. Denne er tit for tæt, så du bliver våd indefra, når tempoet og svedproduktionen stiger. Det gælder, når du står på ski, løber, cykler og i det hele taget bevæger dig hurtigt.

 

Fra vindjakker til Windstopper®

Derfor dækker begrebet softshells også over en lang række forskellige jakker til aktivt brug, f.eks. jakker til klatring, cykeljakker, lette vindjakker eller løbejakker. Fælles for jakkerne er, at de er meget vindtætte og meget åndbare. Enkelte er vindtætte i kraft af materialet, men andre har en membran, som f.eks. Windstopper® indbygget. Disse er 100% vindtætte.

 

Softshell jakke med membran

Windstopper® er en 100% vindtæt membran, som meget ofte sidder i fleecejakker og softshells – og faktisk også i strikkede trøjer. Den nedsætter ikke jakkens åndbarhed nævneværdigt, men gør den tværtimod meget anvendelig i meget store dele af året.

 

Softshell til mænd

En softshell herre jakke kan sådan set også være en glimrende skijakke eller snowboardjakke, hvor nedbøren ofte er sparsom, men svedproduktionen kan være høj. Vi fører softshell jakker fra mærker som Vaude, Fjällräven, Haglöfs og Didrikons.

 

Softshell jakke tilbud

Eventyrsport har masser af softshell jakker i smarte farver og med praktiske detaljer. Tjek vores aktuelle tilbud her eller tjek ind på vores Outlet.

Softshells til damer

Vi har naturligvis også softshells til kvinder. Her fører vi alt fra de tekniske softshell jakker, til simple men stadig praktiske softshells, som kan bruges i dagligdagen. Løber eller cykler du, kan vi tilbyde de tynde og lette modeller og vi har naturligvis også softshell jakker, der er mere hårdføre. Se udvalget her eller klik dig direkte ind på nogle af mest populære mærker her: Fjällräven, Haglöfs og Didriksons.

 

 

Se også:

Fleece M
Trøjer
Veste
Løbetøj

Cykelbeklædning