Indkøbskurv 0

Skijakker damer

Herunder finder du jakker, der er velegnede til skiløb af alle typer, både alpint og langrend. Der er modeller med og uden isolering og membran. Du finder mærker som Haglöfs og Fjällräven.
Pris
Mærke
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Skitøj til damer

Hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inden du tager på skitur. Vi har et kæmpe udvalg af skijakker, fleece, skibukser, skiundertøj, skisokker og hvad du ellers har brug for. Dameskitøjet er lavet sådan, at de sidder flot på kvinder og ikke bare er en lille størrelse i herretøj. Der er f.eks. figursyede jakker, ekstra isolering og feminine detaljer som f.eks. fine mønstre og farver.

 

Lag på lag

Uanset, om de er til alpint eller langrend, kan kan du vælge at bruge lag-på-lag-metoden, der giver mulighed for store variationer i mængden af tøj i løbet af en dag. Det er - kort fortalt - et lag godt undertøj inderst, noget isolerende uden på og en form for skal yderst. Og her er så utallige variationsmuligheder, som du kan læse mere om nedenfor.

 

Dameskijakker

Skiløb kan være en yderst kølig fornøjelse, hvis du sidder i liften i femten minusgrader og blæst, men hvis du suser afsted på langrendsski i temperaturer omkring frysepunktet, er det en helt anden snak. Uanset hvad, er det godt med et vindtæt lag yderst.

Om du så er typen, der foretrækker isolerende foring eller hellere vil køre med lag-på-lag, er helt op til dig.

Mange af skijakkerne er med vandtætte og åndbare membraner som f.eks. Gore-Tex®, men måske er det slet ikke nødvendigt? Hvis det altid er frostvejr på din skitur, er det måske vigtigere at udnytte den fantastiske åndbarhed, som en jakke uden membran.

De fleste skijakker til alpint skiløb har justerbare hætter, der kan bruges sammen med en hjelm. Faconsyede ærmer, ventilationsåbninger, liftkortlommer og sneskørt dukker også tit op på skijakkerne.

 

Mærker

Eventyrsport fører skijakker fra anerkendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons, Tierra, 66°North, Helly Hansen, Sherpa m.fl.