Indkøbskurv 0

Små rygsække

Her finder du vores store udvalg af små rygsække til voksne og børn. De findes til et utal af formål, i mange farver, størrelser og prislag. Brug filteret, hvis du vil begrænse udbudet.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

DAYPACKS

Daypacks er oprindelig tænkt til éndagsture i terrænet, men de har forlængst vundet indpas i dagligdagen, og med god grund. Det er både nemmere og mest ergonomisk at bære et læs på ryggen i stedet for over den ene skulder, så man bliver skævt belastet i ryggen.

 

Der findes ufatteligt mange modeller, så gør dig klart, om du har bruge for en specialiseret rygsæk til skiløb eller klatring, om du skal løbe multisport eller har brug for et transportabelt kontor eller en skoletaske. De sidstnævnte har naturligvis ikke brug for lommer til sneskovle og skibriller, mens en computerlommer og organizer ville være en rigtig god idé. Find en størrelse, der passer dig, og vælg en model med gode, ergonomiske seler, hvis din rygsæk har det med at blive tung. Computer og skolebøger vejer godt til...

 

Skal du cykle til og fra arbejde hver dag, er det måske smartere med en cykeltaske i stedet? Husk et regnovertræk til rygsækken, hvis det ikke er indbygget.

 

Se også:

Store rygsække (over 40 liter)

Computertasker

Skuldertasker

Cykeltasker

Regnslag og tilbehør